Inovațiile Genezis la reducere! Doar astăzi!

2024. February 16., Friday

Inovațiile Genezis la reducere! Doar astăzi!

Mai mult de jumătate din solurile noastre sunt acide și sărace în magneziu! Pe solurile acide, absorbția și utilizarea nutrienților, gestionarea apei și capacitatea de cultivare sunt afectate.

Singura soluție este GreenMax.

GreenMax, spre deosebire de uree și nitrat de amoniu, nu acidifică solul, de fapt, crește pH-ul unui sol acid. De asemenea, oferă o cantitate ridicată și o calitate mai bună de calciu și magneziu dintr-o singură lovitură! Acest lucru asigură randamente mai mari și o mai bună utilizare a nutrienților! GreenMax conține 550 kg de ameliorator de sol pe tonă, 116 kg de ingredient activ oxid de magneziu.

Fără sulf nu există formare de proteine și nici creștere intensivă! Plantele au nevoie de 1 kg de sulf pentru 12-16 kg de azot. Pétisó+S 24-12, care conține atât azot, cât și sulf, oferă o oportunitate unică de a crește randamentul în zonele cu deficit de sulf, obținând un conținut mai mare de proteine, germeni și o mai bună performanță de coacere.

GreenMax și Pétisó+S 24-12 sunt fabricate din materii prime naturale de înaltă calitate și cu grad ridicat de utilizare, extrase din mine, dolomită și respectiv anhidridă, nu din subproduse, deșeuri sau acid sulfuric foarte acid!

Alegeți inovațiile premium Genesis! La un preț special, doar astăzi!