Rețeaua de parteneri Genezis

Rețeaua de Parteneri Genezis acționează în calitate de rețea de vânzare directă. A fost înființată pentru a deservi nevoile clienților ei și de a asigura servicii excepționale la prețuri competitive.

Obiectivul nostru principal este satisfacerea nevoilor partenerilor agricultori la standarde de calitate superioare. Realizarea obiectivului este garantată de echipa de profesioniști de excepție de la Societatea noastră, experiența profesională acumulată în decenii, extinsele relații de afaceri precum și de produsele noastre de calitate superioară.

Rețeaua de Parteneri Genezis a fost creată în august 2009 cu scopul de a eficientiza deservirea directă a clienților noștri.

Cea mai importantă sarcină a organizației este să personalizeze ofertele în funcție de agricultor și teren și ținând cont de dezvoltarea durabilă să vă recomande tipul de îngrășământ adecvat nevoilor Dvs. la un preț corect (îngrășăminte cu azot și complex NPK, îngrășăminte lichide și solide de bază și profunzime, precum și îngrășăminte de irigare și foliare).

Rețeaua de Parteneri Genezis permite utilizatorilor finali să achiziționeze tipul de îngrășământ dorit direct de la agenții noștri de vânzare. Cu ajutorul ofertei de produse de fertilizare secondată de consiliere profesională putem să oferim succes în rentabilizarea lucrărilor agricole.

Sunt livrate clienților cu ajutorul transportului rutier. Putem, de asemenea, transporta produsele pe cale ferată sau apă. Vom continua și pe viitor să elaborăm strategiile noastre de vânzare spre satisfacția utilizatorilor finali, oferind servicii complete partenerilor noștri. Îngrășămintele noastre vor fi în continuare accesibile la cel mai bun raport calitate/preț și vom asigura poziția de piață a produselor noastre cu ajutorul dezvoltării continue a serviciilor noastre.