Participarea Genezis România la Zilele Porumbului

2021. September 28., Tuesday

Participarea Genezis România la Zilele Porumbului

Unul din cele mai mari evenimente agricole din estul României, Ziua Porumbului, a fost organizată din nou pentru a 10-a oară în data de 16 septembrie 2021, alături de echipa Genezis. Din cauza situației epidemiologice, anul trecut, evenimentul a avut loc online, însă anul acesta s-a ținut din nou în Vezendiu, județul Satu Mare. Au fost prezenți la eveniment peste 600 de fermieri, iar vizitatorii au venit mai ales din județele Satu Mare, Bihor, Cluj și Maramureș. Însă au venit participanți nu doar din România, ci și din Ungaria, Olanda și Austria. Printre expozanți s-au numărat 12 companii producătoare de semințe,14 companii producătoare de inputuri agricole, 9 companii producătoare de utilaje agricole și, ca atracție, li s-a alăturat producătorul auto Ford.

Organizarea evenimentului a fost un efort comun din partea a trei companii: Promat Comimpex SRL, Agrotex SRL și Agroind Cauceu SA.

Scopul principal al evenimentului a fost ca fermierii să primească informații despre cele mai inovatoare, cele mai eficiente soluții și echipamente care îi pot ajuta pentru ca munca să avanseze cât mai productiv. Participanții au avut ocazia să vadă tehnologii remarcabile atât la nivel european, cât și global.

Participanții au putut vedea următoarele produse din portofoliul Genezis:

Reprezentanții Genezis România au oferit producătorilor sfaturi personalizate la fața locului și au prezentat produsele sus menționate din gama Genezis.

Sperăm să avem ocazia să ne întâlnim personal cu partenerii noștri în viitorul apropiat și să contribuim la succesul lor.