Zilele Câmpului în România

2021. July 13., Tuesday

Zilele Câmpului în România

 

Pandemia ,,COVID” din primăvara anului 2020 - care a afectat și România - a adus cu sine provocări fără precedent pentru companii. În ultima perioadă ne-am preocupat de colegii și partenerii noștri, însă am evitat întâlnirile directe. Asa ca a fost o mare plăcere pentru noi, să ne putem întâlni personal cu clienții, cu aceasta ocazie. În cadrul celei mai mari serii de prezentări din nord - vestul României, s-au organizat deja Ziua Rapiței și Ziua Grâului, unde participă mai mult de 500 de fermieri în fiecare an.

Pe 3 Iunie 2021, la Ziua Grâului din Cauaceu ne-am întâlnit cu actualii și viitorii noștri parteneri și am avut ocazia să prezentăm în detaliu portofoliul ,,lider de piața Genezis”. Printre produsele fabricate la Pétfürdő au fost prezentate Genezis Pétisó,Genezis Pétisó+S 27-9, Pétisó+S 24-12, Azotat de amoniu, Genezis Uree, și Genezis Mikramid. Alături de îngrășămintele foliare Genezis Kalászos levéltrágya, Genezis Kukorica levéltrágya, Genezis Olajos levéltrágya, Genezis Nitrospeed, Genezis Nitrosol s-au regăsit Genezis Mikromix-A Cink și Péti bór Extra.

Produsele NPK fabricate în Szolnok joacă un rol din ce în ce mai important în portofoliul nostru. Partenerii noștri au avut posibilitatea de a obține informații detaliate cu privire la produsele Genezis NPK 8:15:15 și Genezis NPK 8:24:24, respectiv Genezis Speciális Gyep, Genezis Mikromix Kalászos și Genezis Speciális Kerti Zöldség.

 

 

România, Cauaceu – Ziua Grâului

 

Seria de evenimente a continuat pe 23 Iunie 2021 cu Ziua Rapiței la Marghita/Bihor unde, una din cele mai importante prezențe a fost Genezis. Colegii noștri din vânzări s-au asigurat că Genezis apare în prezentări în conformitate cu poziția de lider. Partenerii noștri s-au interesat în permanență la stand nu doar despre avantajele celui mai cunoscut produs al nostru Nitrocalcar - 39%  (Pétisó - 39%). Deasemenea, au cerut informații și despre utilizarea celorlalte produse și despre avantajele acestora.

Sperăm că întâlnirile dintre noi vor continua și ne vom putea ajuta partenerii cu sfaturi personalizate pentru că afacerea lor să fie de succes și să le aducă cel mai mare profit posibil.

 

 

Români Marghita - Ziua Rapiței